Restaurants met de beste prijs/kwaliteit volgens culinair recensent Bruno Vanspauwen

Degustatie van Spaanse terroirproducten

Foodnews

Degustatie van Spaanse terroirproducten

Op zaterdag 19 maart (van 14 tot 20 u.), zondag 20 maart (van 13 tot 19 u.) en maandag 21 maart (van 14 tot 20 u.) organiseert La Buena Vida een degustatie, waarop 16 Spaanse topdomeinen aanwezig zullen zijn: Vega Sicilia, Alión, Pintia, Viña Pedrosa, Roda, Corimbo, Mas d'En Gil, Viña Mein, Daniel Landi, Comando G, Celler del Roure, Nin i Ortiz, Gramona, Acùstic Celler, Mesquida i Mora en Toro Albalá.

De invoerder van Spaanse voedingsproducten, La Buena Tierra, doet ook mee met een groot assortiment Spaanse terroirproducten in degustatie. Tijdens deze degustatie kan u alvast enkele ideetjes komen opdoen. Wat denkt u van een grissini “Pan feo” met een stukje Iberische Bellotaham? Of een toast met kaas en confituur van piquillo? En kent u deze klassieker al: de combinatie van ansjovis met confituur van tomaat?
Nieuw in het gamma zijn de parels. Tijdens de degustatie kan u de Perlas Wakame en Perlas met Forvm azijnen komen ontdekken. Deze parels zijn ideaal om je gerechten mee af te werken en zorgen voor een ware smaakexplosie zodra ze openbarsten.
Ook de olijfolies van Priorat Natur, olijven, confituren, charcuterie van Bellota-kwaliteit en een assortiment kazen van Montbru kunnen gedegusteerd worden.

Op zaterdag en zondag wordt er gezorgd voor kinderanimatie.



toegevoegd op 13.03.2016