Dani García
                                    
                         Dani García is een van de grote culinaire vernieuwers in Spanje. In zijn voormalige restaurant Tragabuches, in het mooie stadje Ronda, werd hij bekend om zijn deconstructie van traditionele Andalusische gerechten, die hij weer herconstrueerde tot eigentijdse en eigenzinnige creaties.
                                                    Dani García is een van de grote culinaire vernieuwers in Spanje. In zijn voormalige restaurant Tragabuches, in het mooie stadje Ronda, werd hij bekend om zijn deconstructie van traditionele Andalusische gerechten, die hij weer herconstrueerde tot eigentijdse en eigenzinnige creaties. 
Dan kreeg hij een aanbod van een hotel om een restaurant te starten aan de kust van Marbella. Vermoedelijk werd hem daar meer financieel comfort geboden om in een ruim en prachtig interieur zijn zoektocht naar vernieuwing verder door te zetten.
Intussen staat hij aan het hoofd van een culinaire onderneming met verschillende projecten. 
Gegevens
                Dani García
                                    Hotel Puente Romano, Bulevar Principe Alfonso von Hohenlohe s/n
                                                     Marbella
                
                                    +34 952 76 42 52
                
                
                                    www.grupodanigarcia.com
                
            






 
  
        

