Restaurants met de beste prijs/kwaliteit volgens culinair recensent Bruno Vanspauwen

Download hier gratis het boek "Hoeveel bordjes?"

Foodnews

Download hier gratis het boek "Hoeveel bordjes?"

Incognito aan tafel: het (bijna) verborgen leven van een restaurantcriticus.

Wekelijks ga ik uit eten. Op zaterdag breng ik daarover verslag uit in De Standaard Magazine. Daarbij ken ik het restaurant de intussen bekende "bordjes" toe, die de verhouding tussen prijs en kwaliteit belonen. De ene keer ben ik laaiend enthousiast, de andere keer zwaar ontgoocheld.

Maar wat gebeurt er achter de bordjes? Welke criteria hanteer ik in mijn beoordeling? Waaraan erger ik mij? Worden koks soms kwaad? En slaag ik erin om anoniem te blijven?

In dit boek beschrijf ik niet wat òp de tafel gebeurt, maar daarvòòr, daarna en (soms) daaronder. Het levert een verzamelling smakelijke verhalen op, soms ernstig, soms hilarisch. Tegelijk bieden ze inzicht in hoe koks denken en werken en hoe zij zich vandaag verhouden tot de media.


Download: Boek Hoeveel Bordjes?

toegevoegd op 27.12.2016